Rúzsa Magdi hazánk egyik legsikeresebb előadója – a tehetségkutatós múltját maga mögött hagyva nőtte ki magát, a közönség szeretete mellett pedig tulajdonképpen minden létező szakmai díjat is magáénak tudhat. Magyarország egyik legkarizmatikusabb és legszebb hangú énekesnője a hetedik évadban rendesen megrengette a Budapest Parkot – ez bizonyára 2019-ben sem lesz máshogy!

küzdőtér

  • Early bird: 3999 Ft
  • Limitált elővét: 4999 Ft
  • Normál ár: 5999 Ft

terasz

  • Mastercard bal első terasz: 9999 Ft
  • Mastercard bal középső terasz: 9999 Ft
  • Jobb első terasz: 9999 Ft
  • Jobb lözépső terasz: 9999 Ft

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

Heineken
Lounge
  • 299.999 Ft
  • Privát VIP terasz 15 főre, plusz egy hordó (40 korsó) Heineken. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük.
    A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható.
Szentkirályi
Party Páholy
  • 299.999 Ft
  • Privát VIP terasz 15 főre, plusz 6 liter bor és 36 palack ásványvíz (mentes és savas vegyesen). A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük.
    A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható.
Takarék
Skybox
  • 399.999 Ft
  • Privát VIP terasz, és klimatizált panorámás lounge 20 főre a Park egyik legmagasabb részén, a legjobb rálátással a nagyszínpadra, saját mosdók, üdvözlő italok plusz egy hordó (40 korsó) Heineken.
Mastercard
Skybox
  • 599.999 Ft
  • Privát VIP terasz, és klimatizált panorámás lounge 30 főre a Park egyik legmagasabb részén, a legjobb rálátással a nagyszínpadra, saját mosdók, üdvözlő italok plusz egy hordó (40 korsó) Heineken.

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: https://www.budapestpark.hu/events/ruzsa-magdi-20190427

 Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten.

Bármelyik eseménynél találkozhattok az alábbi kifejezésekkel: Super Early bird, Early bird, Limitált elővét.
Ezek az elnevezések elsősorban azt jelölik, hogy az adott áron kínált jegy korlátozott darabszámban érhető el. Amikor egy ilyen típusú jegyre kattintasz, majd kiválasztod a mennyiséget is, akkor az bekerül egy virtuális kosárba. A kosarad tartalmát 15 percig tartjuk fenn, ez az idő áll rendelkezésedre, hogy a vásárláshoz szükséges adatokat megadd és ellenőrizd, esetleg más jegyek között is válogass még. Ha ez az idő letelt, akkor kosarad tartalma automatikusan kiürül és újra elérhetővé válik mindenki más számára, aki jegyet szeretne venni.
Ha még az idő letelte előtt eljutsz az általad választott fizetési felületre, akkor ott, egyedileg megszabott idő áll rendelkezésedre hogy megadd kártyád adatait, és véglegesítsd a tranzakciót. (SimplePay: 10 perc, Saferpay: 10 perc, OTP SZÉP: 10 perc, K&H SZÉP: 25 perc)
Ha ez az idő is letelik, vagy úgy döntesz, hogy mégsem fejezed be a vásárlást, akkor az érintett jegyek újra elérhetővé válnak mindenki számára, aki jegyet vásárolna.
Így hát, amikor reggel tíz órakor, mindenki a Super Early Bird-re kattint, és akár két perc alatt kiírja a weboldal, hogy "ELFOGYOTT", ez csak azt jelenti, hogy minden jegyet bekosaraztak, de még van remény, mert a fentiek szerint egyáltalán nem biztos, hogy minden jegyet ki is fizetnek. Ezek a jegyek aztán visszakerülnek elérhetőkként.
Ez a magyarázata annak a helyzetnek amikor két perc alatt "ELFOGYOTT" pecsét került a Super Early birdre, Te pedig ezt látva megveszed jegyeidet az aktuális elérhető jegyáron, de 15 perc múlva újra elérhetőként látod a Super Early bird-öt.
Érdemes tehát kicsit kivárni, ülni a gép mellett, mert még sikerülhet! Annak ellenére, hogy egyszer kiírta a rendszer, hogy elfogyott!
Köszönjük, hogy végig elolvastátok ezt a "kisokost", és kérjük hogy fogadjátok meg a tanácsokat!